VHS kazetták digitalizálása, másolása

Önnek is van otthon VHS, vagy VHS-C kazettája?
Esetleg kicsi kamerához való kazettája Hi8 vagy mini-DV?

Esetleg már meg sem tudja nézni videómagnó hiányában? Szeretné megmenteni a rajta szereplő fontos pótolhatatlan felvételeket?


Önök is vettek fel megismételhetetlen családi eseményeket?
  • Esküvő
  • Születésnapok
  • Családi ünnepek
  • Kisgyermekek fejlődése
  • Óvodai, iskolai ünnepségek
  • Ballagás
  • Kirándulások...
Nálunk lehetősége van megmenteni kazettái felbecsülhetetlen családi értékeit DVD-re, vagy akár más adathordozóra (Pendrive, külső merevlemez, Felhő tárhely), melyek számítógépen, laptopon vagy akár okosTV-n is könnyen lejátszhatók.
Ne szalassza el, hiszen a kazetták minősége napról napra, használaton kívül is romolhat, a szalag esetleg roncsolódhat, így könnyen elvesztheti a rajta tárolt emlékeket.

A kazettákról készült másolat lejátszható minden DVD lejátszóban, illetve a külső adathordozóra kért másolat lejátszható számítógépen, laptopon, TV-n, vagy akár Mobiltelefonon vagy Tableten is.

Amit kínálunk

Kedvezményes ár

A másolás ára: 3 500 Ft / kazetta, mely akár 4 órás felvétel is lehet. Lehetőség van csak a kazetta egy részének másolására is.

Mennyiségi kedvezmény

A 3. kazettától mennyiségi kedvezményt nyújtunk minden megrendelés után.

Hi8, VHS-C, mini-DV

Lehetőség van más típusú kazetták másolására is, amennyiben Önnek Hi8, VHS-C, mini-DV kazettái vannak, keressen minket bizalommal.

Személyes átvétel

A kazetták átvétele/átadása: Komárom körzetében, akár személyesen is elmegyünk a kazettákért.

Megrendelés, Érdeklődés

Amennyiben szeretné megrendelni a videó digitalizálást vagy további kérdése lenne, kérjük vegye fel velünk kapcsolatot az elérhetőségeinken.